Orientació Professional

Orientació laboral personalitzada

El Col•legi disposa d’un servei d’orientació laboral personalitzada amb la finalitat d’oferir eines per trobar feina, canviear-se de feina o analitzar la situació i establir un pla de carrera professional.

T’ensenyem a realitzar un CV, una entrevista de feina i t’oferim la possibilitat d’utilitzar la base de dades d’empreses que disposem.

Un servei personalitzat per a totes les teves situacions laborals

Orientació a Emprenedors

Estàs pensant en iniciar un negoci? T’ajudem a realitzar el plan de negoci, t’orientem en les teves primeres decisions, t’oferim informació i formació sobre com constituir la teva pròpia empresa, el marketing, els aspectes legals, posicionament, partners, …

Orientació laboral, fiscal i legal

Si tens algun problema d’aquest tipus, t’ayudarem, vine a veure’ns i t’orientarem.

Orientació institucional

Estàs pensant en apropar-te a alguna institució pública o privada i no saps bé como fer-ho? t’orientem i assessorem. Informació i prescripció per a que puguis acertar plenament.

Orientació en la Formació

Com ja saps, disposem d’acords amb importants entitats de formació (ESADE, UPC, SALLE…) No saps exactament quin és el curs que necessites? T’ajudem a valorar la situació i establirem conjuntament un pla de formació a mida.

No has vist a la web un descompte en el curs que vols fer? Comunica’n-ho i iniciarem les gestions per aconseguir el descompte.

Orientació tecnològica

Som una comunitat tecnològica i si sumem tota la capacitat i coneixements dels nostres col•legiats, podrem ajudar-te a solucionar o orientar aquesta situació tecnològica que no saps bén com abordar.

Orientació professional

Tens un problema professional i no saps bé què fer.

Estem per ajudar-te!

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: