Formació

Per veure tota l’actualitat en formació: https://coeic.wordpress.com/category/formacio

El COEIC considera vital la formació continuada dels nostres col.legiats per diferenciar-se i incrementar la seva empleabilitat. Per això ha establerts acords de col.laboració amb el principals centres de formació de diversos àmbits amb aventatges per als membres del COEIC.

La Salle

La Salle presenta un Programa de Màsters que cobreix els àmbits del management i l’enginyeria. Cada Màster ha estat dissenyat en funció de les necessitats específiques de perfils professionals de diferents sectors, de les tasques que desenvolupen, de la seva formació i de la seva projecció futura.

lasalle.jpg

Els col.legiats del COEIC gaudeixen de descomptes especials (fins al 10%) en els cursos corresponents al Programa de Màsters.

Podeu trobar més informació a :

Tel: 902 404 434
Email: info.bcn@MastersLaSalle.net

Més informació: http://www.beslasalle.net

 

Fundació UPC

La Fundació UPC ofereix als membres del nostre Col·legi un 10% de descompte en els seus programes de formació Masters, Postgraus i Cursos d’actualització.

Entre els cursos que s’ofereixen destacan els següents programes Master:

  • Comunicacions Mòbils
  • Disseny i creació de videojocs
  • Gestió estratègica de l’empresa mySAP ERP – SAP Netweaver Business Intelligence
  • Enginyeria del software
  • Telemàtica

Més informació a la web de la Fundació UPC:
fundacioupc.jpg

 

 

Universidad Politécnica de Madrid

La Universitat Politècnica de Madrid realitza programes Màster amb condiciones especials per a col.legiats i col.legiades del COEIC, reservant places amb un 20% de descompte sobre el cost total dels màster.

200x200univ_pol.gif

Contacte: email: master@gioupm.com o als telèfons: 91 453 35 11 / 91 453 35 12

Més informació: www.gioupm.com

 

Institut Català de Tecnologia

L’Institut Català de Tecnologia (ICT) és una fundació privada, sense finalitat lucrativa, que té per objectiu principal la prestació de serveis tecnològics a empreses i professionals per facilitar la seva adaptació al canvi tecnològic.

Descripció del conveni

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya i l’Institut Català de Tecnologia han firmat un conveni de col·laboració per potenciar la major participació del col·lectiu de l’enginyeria en informàtica en l’oferta global de cursos de l’Institut Català de Tecnologia. Amb la firma del conveni s’han acordat uns descomptes en el preu de la matrícula d’entre el 5% i el 10% dels cursos de l’ICT pel col·lectiu del Col·legi.

Persona de contacte: Noemí Martínez, email: noemi@ictonline.es

Més informació: http://www.ictonline.es

 

JEDI – Joves Estudiant D’Informàtica

Aquesta júnior empresa és una associació sense ànim de lucre formada íntegrament per alumnes de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Acords:

Mateixes condicions de descomptes en els cursos que organitzin ambdues entitats.

En la mesura que sigui possible el convenis que es realitzin al COEIC s’aplicaren també sobre els socis de JEDI sempre que la entitat que firmi el conveni estigui d’acord i que el conveni sigui posterior a la data de la firma d’aquest conveni.

Les conferències de totes dues entitats es comunicaran amb la suficient antelació per a que la entitat receptora consideri oportú remetre la informació als seus socis o col.legiats.

La última paraula, a efectes particulars, de la implantació dels tres punts anterior serà a càrrec de la entitat que realitzi la activitat. S’haurà de informar amb suficient antelació en el cas de que alguna activitat (conferència, curs o conveni) no es vulgui que tingui efectes preferencials per l’altre entitat.

Telèfon contacte: 93 413 76 60
e-mail: jedi@jedi.upc.es

Més informació: http://jediupc.com/web

 

PUE

Projecte Universitat Empresa (PUE) és una empresa privada fundada en l’any 1998 que neix sota un acord de col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

pue.jpg

PUE ofereix un ampli ventall de programes de formació oficial de fabricants com Oracle, Sun, Microsoft o Cisco, certificacions i altres.

A disposició del col.legiats els seguents avantatges:

  • Examen de certificació inclòs (per als cursos que tinguin examen disponible)
  • Matrícula gratuïta
  • 5% de descompte en el PVP del curs

Més informació: www.pue.es

 

Internet Security Auditors

 

La formació és l’ eix de millora i progrés de tota organització. Entenent-lo d’aquesta forma, Internet Security Auditors ofereix un ampli ventall de cursos de formació a l’àmbit de la seguretat dels sistemes d’informació.

El COEIC ha signat un acord amb Internet Security Auditors donada la importància dels aspectes de seguretat en el sistemes d’informació i la necessitat d’especialistes, amb els seguents avantatges per als nostres col.legiats:

Més informació: www.isecauditors.com

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: