Salut i Assegurances

Mútua d’Enginyers

La Mútua d’Enginyers ofereix als col.legiats del COEIC preus especials i descomptes en assegurances generals, assegurances mèdiques, de responsabilitat civil, etc.

Persona de contacte: Raul Soler – Telèfon 972 22 87 89

Més informació: http://www.mutua-enginyers.com

 

Institut Comtal d’Oftalmologia

El COEIC, ha signat un conveni de col·laboració amb el Institut Comtal d’Oftalmologia (ICO) per tal que els col·legiats/des pugueu gaudir d’avantatges en cirugia refractiva.

Telèfon contacte: 93 415 56 37
Persona de Contacte: Sta. Eva López

Més informació: http://www.icoftalmologia.es

 

Òptica Milent

Òptica Milent és una cadena amb set òptiques a la província de Girona: Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Llagostera, Anglès, Vidreres, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners.

El COEIC ha establert un conveni amb el qual els col.legiats del COEIC poden obtenir un 15% de descompte, a més d’un estudi de la salut visual GRATUÏT a l’any.

Cal presentar el carnet del Col·legi.

Més informació: http://www.opticamilent.com

 

Higia Psicoc

Higia Psicoc és una consultora en Psicosociologia en entorns laborals. Intervé en casos de mobbing, assetjament laboral, assetjament sexual, discriminació i qualsevol altra situació laboral en la qual es danyi la integritat psicològica o moral de les persones.

Els seus serveis inclouen la psicoterapia individual, l’avaluació d’entorns laborals, la formació “in company” i, en casos de denúncia, l’avaluació pericial per a aportar proves a la causa, ja sigui des d’un demandant individual (com prova d’acusació) o des de l’organització o persona demandada (com prova de defensa).

Higia Psisoc farà descomptes d’un 10% en els serveis als col.legiats del COEIC, familiars de col.legiats i membres del col.legi de COEIC.

Persona de contacte:Sergio Climent; email: sergio.climent@higia.org

Més informació: http://www.higia.org

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: