Gent VIP

Josep M. Vilà, Director General d’Indra, Vicepresident d’AETIC i President del 22@network ha estat nomenat el primer Col·legiat Honorífic del COEIC per la seva dilatada i rellevant carrera professional en el sector de la informàtica. El nomenament va tenir lloc durant el plenari del Consell Assessor del COEIC celebrat a INDRA el 8 de Maig.

Antoni Rodríguez de La Torre, Degà del COEIC ha manifestat: Aquesta distinció – que s’atorga a petició del Degà i amb l’aprovació de la Junta i de l’Assemblea del COEIC – és molt important per a l’entitat i posa en relleu les aportacions de professionals compromesos amb el sector informàtic a Catalunya.

Josep M. Vilà, col·legiat del COEIC, en el seu discurs d’acceptació ens va indicar: És un gran honor rebre aquesta distinció que m’ajuda a treballar per a la indústria informàtica juntament amb una entitat que en els seus pocs anys d’existència està demostrant una gran vitalitat. A més a més és la primera distinció d’aquest tipus que s’atorga – i es fa en la seu d’Indra de Barcelona – la qual cosa la fa molt especial per a mi.”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: