Unitronics reforça la seva àrea de seguretat amb la compra de Davinci

Unitronics ha anunciat l’acord de compra de Davinci, operació amb la qual reforça la seva àrea de seguretat, especialment en àrees com qualitat de servei i negoci web.

Davinci, que conservarà el seu nom, es convertirà en la marca de seguretat de Unitronics, que, segons la companyia, li convertirà en “el líder indiscutible” d’aquest segment en el mercat espanyol. Aquesta és la segona compra de Unitronics durant l’any 2008, ja que al juliol va adquirir Erictel, empresa de l’àrea de solucions de veu.

Segons Manuel Nó, Conseller Delegat de Unitronics, “aquesta compra és el segon pas en un camí cap al lideratge tecnològic a Espanya i ens acosta a l’objectiu del pla estratègic 2007 d’arribar als 200 milions d’euros en l’any 2010”. Davinci és una empresa espanyola que des de 1988 oferix serveis avançats de consultoria i desenvolupament de projectes. Des de 1994 compte amb un àrea de negoci Web, en 1996 es va introduir en la seguretat corporativa i en 2000 va incorporar el departament de qualitat de servei.

Amb la compra de Davinci, Unitronics summa a la seva plantilla 80 professionals, repartits entre Madrid i Barcelona, que desenvolupen projectes en les àrees d’Administració Pública, banca i assegurances, energia, indústria i serveis, telecomunicacions i mitjans. Entre els seus clients destaquen algunes de les principals corporacions espanyoles com Banc Santander, Axa Seguros, Telefònica, Antena 3, Ministeri d’Educació i Ciència, AENA, Gas Natural, Endesa, Grup Carrefour i Renfe.

L’adquisició de Davinci per part de Unitronics, reforça les seves capacitats de lliurament de solucions de seguretat, cobrint el cicle complert, des de la seguretat perimetral fins a la gestió de la seguretat de la informació, passant per la seguretat de continguts i antivirus, gestió de vulnerabilitats i intrusiones, sistemes d’autenticació forta i gestió de la informació de seguretat SIM. Addicionalment, s’incorporen dues noves àrees al negoci de la companyia. Una d’elles oferirà solucionis QoS que permeten integrar amb èxit les tecnologies en els processos de negoci i garantir el nivell de servei d’aquests processos quant a disponibilitat, fiabilitat, escalabilidad i rendiment. La segona, centrada en el negoci web, prestarà serveis de gestió de continguts, gestió documental, gestió del coneixement i gestió de drets digitals, així com solucions de comerç electrònic, desenvolupaments a mesura i portals de veu.

Font: NetworkWorld

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: