Neix Emprenedors TV, un canal dirigit a emprenedors, PIMEs i innovadors catalans

Impulsat per la Banesto Fundación Sociedad y Teconologia, en col•laboració amb la Generalitat de Catalunya Emprenedors TV amb l’objectiu d’impulsar l’esperit emprenedor i la labor de les PIMEs com a motor de creixement econòmic i d’ocupació. L’acte d’inauguració ha estat presidit pel president de la Generalitat, José Montilla, al costat de la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, i la president de la Fundació, Ana Patricia Botín.  

El fet diferencial del nou canal, que emet en el domini www.emprenedorstv.com, és que tots els seus continguts estan protagonitzats per emprenedors catalans que expliquen en primera persona les seves experiències. D’aquesta manera, aquests relats es converteixen en un exemple i una lliçó pràctica per a tots els quals vulguin seguir els seus passos i emprendre una activitat.

El canal vol convertir-se, a mesura que es desenvolupi, en una gran base de dades audiovisual de les iniciatives empresarials més destacades a Catalunya. Continguts Per aconseguir aquests objectius i convertir-se en una eina útil i de referència per als emprenedors, el canal tindrà en la seva fase inicial tres tipus de programes: “Emprenedors”, dedicat a les experiències reals d’emprenedors i empresaris; “Dones amb empenta”, centrat en experiències de dones emprenedores i “Esdeveniments”, dedicat a actes d’interès per a les PIMEs.

Emprenedors.tv

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: