e-week 08, setmana digital de Vic

Arriba la cinquena edició de l’e-week, Setmana Digital a Vic i es consolida com un espai de trobada de la societat civil, les empreses i l’administració pública, en què la Universitat compleix el seu paper de catalitzador del coneixement. Sota les coordenades de “Tecnologia, societat, i transformació”, la Setmana digital es proposa de convidar tothom a discutir, aprendre i debatre sobre el fenomen que ha provocat la més gran transformació de la societat d’ençà de la Revolució Industrial, des d’un vessant econòmic, cultural, acadèmic i social.

La Setmana Digital a Vic tindrà lloc del 3 al 8 de novembre.

L’e-week, Setmana Digital a Vic és un projecte que desenvolupen la Universitat i l’Institut Municipal de Promoció i Economia (Impe) de l’Ajuntament de Vic per donar a conèixer i debatre els usos i les aplicacions de les tecnologies de la informació i la comunicació. L’edició d’enguany es proposa d’aprofundir d’una manera molt especial en l’àmbit de la comunicació mòbil.

La vocació acadèmica i científica de la Setmana digital ve avalada per les conferències, taules rodones, tallers i seminaris que s’hi ha portat a terme, alguns d’ells de nivell internacional. Durant les quatre edicions que s’han celebrat, hi han participat conferenciants de primer ordre provinents d’arreu del món.Alguns d’aquests intel·lectuals de referència són Kevin Kelly, Ted Nelson Howard Rheingold o Pierre Lévy, entre d’altres.

En aquesta cinquena edició destaca la presència de Robert Logan, reconegut expert internacional en ecologia de la comunicació que ha treballat conjuntament amb Marshall McLuhan a la Universitat de Toronto.

L’altra vessant de l’e-week és la d’oferir una plataforma al servei de totes les persones que volen fer servir les tecnologies digitals en qualsevol àmbit de la vida. Cada vegada apareixen noves tecnologies i dispositius “revolucionaris” disposats a canviar-nos la vida i per això l’e-week es proposa de millorar, desmitificar i difondre aquestes noves tecnologies, fomentant l’apropiació col·lectiva i la crítica de les TIC a totes els nivells de la societat.

Més informació: e-week

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: