Antonio Rodríguez de la Torre, nou Director d’Operacions de Digital Parks

Antonio Rodríguez de la Torre (Badalona, 1968) ha assumit la Direcció d’Operacions de Digital Parks, companyia de serveis de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions, en el marc del nou enfoc empresarial i de posicionament com proveïdor global TIC.

“Anem a ampliar i millorar la nostra gamma de serveis de suport TIC per a empreses i Administracions; per a això, estem incorporant procediments estandarditzats sobre la base de ITIL així com personal tècnic especialitzat que garanteixi als clients un servei 24×7 de qualitat”, afirma Rodríguez en la seva nova responsabilitat.

“Per fer realitat l’ambiciós pla de creixement de Digital Parks en els pròxims anys anem a enfortir encara més la nostra infraestructura de Data Center, combinant-lo amb uns serveis àgils i flexibles per als nostres clients”. La seguretat, les comunicacions i l’enfoc a projectes són tres dels aspectes clau que Rodríguez va a desenvolupar al costat del seu equip tècnic, liderat per Ángel Nieva, com Service Manager, i David Mataró, com Project Manager.

Antonio Rodríguez de la Torre és, des de març de 2006, Degà del Col·legi Oficial de Ingenieria Informàtica de Catalunya (COEIC). Llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), és també Màster en Màrqueting i Direcció Comercial per la UPC i està cursant el Executive MBA en l’Institut d’Empresa. Compta a més amb certificacions en ITIL, Security Systems, Qualitat (EFQM) i Direcció de Projectes informàtics.

Després d’iniciar la seva marxa en el sector TIC com Tècnic de Sistemes en Metrolico i Director Tècnic en CyberMedia, va anar entre 1998 i 2000 Director de l’Àrea de Mètodes i Sistemes en el Institut Català de Tecnologia (ICT). L’any 2000 es va incorporar a gedas Iberia com Director de Projectes en les àrees de eBusiness i Serveis Professionals, per ser posteriorment Director d’Operacions en l’Àrea de Tributs de T-Systems Iberia entre els anys 2006 i 2008.

Font: El Economista

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: