Plans de pensions i els plans de previsió assegurats

El conveni de col.laboració entre el COEIC i Banc Sabadell, permet als nostres col.legiats accedir a plans de pensions i de previsió assegurat amb condicions especials.

Actualment, els plans de pensions i els plans de previsió assegurats són els únics instruments financers que permeten deduccions fiscals directes, i d’aquesta manera contribueixen a reduir la factura amb Hisenda.

Les aportacions que es fan a aquests plans es dedueixen directament de la base imposable de l’IRPF, amb un màxim de 12.500 euros o el 50% dels rendiments nets de treball o activitats econòmiques, per a més grans de 50 anys, i de 10.000 euros o el 30% dels rendiments nets de treball o activitats econòmiques, fins als 50 anys d’edat.

A més de les deduccions realitzades d’acord amb els límits anteriors, els contribuents el cònjuge dels quals obtingui rendiments nets del treball inferiors a 8.000 euros es podran deduir les aportacions fetes a plans de pensions dels quals sigui partícip aquest cònjuge, amb el límit màxim de 2.000 euros anuals. Sens dubte, un dels millors productes per invertir els seus diners de manera segura, alhora que garanteix un important estalvi en el pagament d’impostos que pot arribar fins al 43% de la quantitat aportada.

Quin pla de pensions cal escollir?

És una de les preguntes bàsiques que ens hem de plantejar a l’hora de decidir-nos per un tipus de pla o un altre. La resposta vindrà determinada pel nivell de risc que s’estigui disposat a assumir i el temps que ens falti per a la jubilació.

Hi ha diferents categories de plans de pensions en el mercat, que es diferencien per la seva política d’inversió, i es poden trobar des de plans que inverteixen el 100% del seu patrimoni en renda variable fins a plans que només tenen inversions en renda fixa.

Per a aquells clients amb un perfil conservador o molt pròxim a la jubilació, que vulguin garantir el 100% del capital aportat i també el tipus d’interès que obtindran, la millor opció d’estalvi és el BS Pla Previsió Assegurat. Es tracta d’un pla que garanteix el capital i, a més a més, un tipus d’interès trimestral conegut per endavant. A més a més, des de l’1 de gener d’aquest any, és possible traspassar el saldo d’un pla de pensions a un pla de previsió assegurat i viceversa, sempre que la persona que vulgui fer el traspàs no estigui jubilada.

Per més informació, només cal posar-se en contacte amb qualsevol de les oficines del BancSabadell per a què els experts de BS puguin estudiar el seu cas particular i oferir-li el pla que més s’ajusti al seu perfil. Si ja disposa d’un pla de pensions o pla de previsió assegurat i se li acosta la jubilació, l’informarem sobre les diferents maneres de poder cobrar els seus diners i ajudar-lo a escollir aquella que s’ajusti més bé a les seves necessitats.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: