Proper canvi domini i acrònim COEIC

Informar-vos de l’estat de les relacions entre el nostre Col·legi i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya. Com ja sabeu, hi havia un divergència amb ells relacionada amb l’acrònim i el domini que venia utilitzant el Col·legi des dels seus inicis.

Tal com es va acordar a l’Assemblea del dia 11 d’abril d’enguany, s’han seguit realitzant les negociacions oportunes per tal d’arribar a un acord satisfactori per ambdues parts.

Els Col·legis Oficials d’Enginyers Industrials de Catalunya i d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya comuniquen conjuntament

Que han assolit un acord, aprovat per les juntes respectives, per resoldre definitivament qualsevol possible malentès que es pugui produir al voltant de l’acrònim COEIC i iniciar un camí de col·laboració i bona entesa.

L’acord assolit estableix que, en endavant, l’acrònim COEIC identificarà exclusivament, per raons d’antiguitat, al Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, i aquest contribuirà a fer front a les despeses que comporta el canvi de la seva denominació abreujada al Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, atenent a la bona fe amb què en va disposar en la seva creació i reconeixent el bon ús que n’ha fet fins a la data de l’acord.

En aplicació del que s’ha acordat, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, posa en marxa el procés per modificar la seva denominació abreujada, procés que haurà de culminar en la modificació dels seus estatuts, ja que també recullen aquesta denominació.

També en aplicació de l’acord assolit, s’inicia un procés de divulgació conjunta del canvi d’ús de l’acrònim, especialment a Internet. Aquest procés preveu un període transitori per deixar temps a què es difongui la notícia i evitar possibles confusions.

Per altra banda, i en compliment de l’acord de l’Assemblea i de l’esmentat acord amb el Col·legi d’Industrials, s’està realitzant el canvi i modernització de la imatge corporativa, inclòs l’acrònim i el domini del col·legi.

Els tres noms que han anat sorgint, per a què pogueu participar en la seva elecció:

 • coeinf.cat
 • enginyeriainformatica.cat
 • enginfor.cat

Si tens qualsevol altra sugerencia que consideris interessant, no dubtis en comentar-la.

Preguem voteu un d’ells, enviant un correu a secretaria@coeic.org.

Anuncios

Una respuesta

 1. He d’expressar el meu absolut desacord amb aquesta decisió. Estic francament decebut amb el col·legi que, crec que no ha sabut defensar el nostre domini, el qual teniem legalment.

  Això ens afectarà a tots els que haviem apostat per utilitzar el correu del col·legi com a adreça principal, tant a nivell personal com professional.

  Actualment tinc els meus dubtes que el nostre col·legi sigui capaç de defensar la nostra professió, quan no ha estat capaç ni tan sols de defensar el nostre domini.

  Ara tan sols em queda l’esperança que el periode de traspàs dels e-mails sigui prou llarg com perquè tots els meus clients, pàgines web on m’he registrat la meva adreça, etc, siguin notificats amb aquest canvi.

  Però el que realment m’agradaria és que el nostre col·legi reconsiderés aquesta decisió, que penso s’ha près sense tenir en compte als col·legiats que utilitzem el compte de correu del col·legi asiduament.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: