Els ports de València i Shanghai signen un acord d’intercanvi electrònic de dades

El port de Shanghai i l’Autoritat Portuària de València han signat un acord de cooperació per estimular l’intercanvi electrònic de dades entre ambdues comunitats portuàries.

Segons han informat fonts del Port de València, els objectius de l’acord es centren en l’estandardització dels intercanvis electrònics d’informació per a “optimitzar el procés duaner i la logística portuària entre València i Shanghai”. A més, ambdues parts s’han compromès a la promoció i desenvolupament d’activitats dirigides a la formació en aquest sector.

Aquesta iniciativa suposa un primer pas en el lideratge regional de València i Shanghai en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Aquest acord amb el port de Shanghai, un dels tres ports més importants del món, permetrà al port de València augmentar l’eficiència del servei, tant a companyies navilieres com a gestors de transport internacional, oferint informació en temps real per a optimitzar la planificació, control i seguiment de les seves càrregues i mitjos de transport.

L’acord arribat destaca la plataforma de comerç electrònic de l’Autoritat Portuària de València sent la primera vegada que Shanghai realitza una col·laboració d’aquesta naturalesa amb un port Europeu.

Font: El Mundo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: