Jornades de Signatura Electrònica 2008

El COEIC col.labora amb les Jornades de Signatura Electrònica que celebra la la seva cinquena edició els propers 18 i 19 de novembre de al Palau de Congressos de Fira de Barcelona.

La temàtica de les conferències d’aquesta edició girarà entorn a les següents línies conceptuals:

  1. La signatura electrònica en els processos de negoci, amb especial atenció a les novetats legals des de les JSE 2007, com la Llei 11/2007, d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, la Llei 30/2007, de contractes del sector públic o la Llei 56/2007, d’impuls de la societat de la informació, entre altres normatives rellevants.
  2. La signatura electrònica en el cicle de vida de la documentació electrònica, amb especial atenció al compliment normatiu que es deriva de les normatives anteriorment esmentades.
    En tots dos casos, es tracten experiències públiques i privades, amb la finalitat d’oferir una visió integrada de les solucions aplicades, intercanviant experiències i apropant dues realitats que es complementen mútuament.

Les Jornades de Signatura Electrònica, organitzades anualment per l’Agència Catalana de Certificació (CATCert), són el punt de trobada dels responsables de l’àmbit públic (polítics, càrrecs electes, directius, etc.) i de l’àmbit privat (presidents, directors generals, directors TIC, directors jurídics, etc.).

Les JSe tenen l’objectiu de debatre les principals novetats del camp de la certificació electrònica i les identitats digitals i aconseguir incentivar el desenvolupament i la divulgació de la signatura electrònica tant a l’entorn públic com en el privat, com a base per aconseguir una e-societat de confiança.

Més informació: Jornades de Signatura Electrónica

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: