Comença la nova temporada al Cibernàrium

Després del parèntesi de l’estiu el Cibernàrium torna amb una completa bateria d’activitats per posar-te al dia amb Internet i aprendre a fer un ús avançat de la tecnologia en la teva activitat professional.

Aquesta setmana es fa especial èmfasi en algunes tècniques per millorar el rendiment econòmic de l’empresa amb l’ajut d les TIC. A ‘Converteix Internet en un canal de vendes’ aprendrem a plantejar un projecte de comerç electrònic mentre que a ‘Crea el teu portal de comerç electrònic’ analitzarem què cal per muntar una botiga on line i a ‘e-Màrqueting: estratègies de màrqueting a Internet’ veurem com utilitzar la xarxa per promocionar l’empresa.

Algunes de les tècniques de màrqueting a Internet es desenvoluparan en les Càpsules ‘Posiciona la teva empresa als cercadors’, ‘Com dissenyar una campanya d’enllaços patrocinats’ i ‘Edita el teu weblog professional’.

També es dedicaran algunes sessions a eines que en ajuden a millorar la gestió: a ‘Workflow: organitza el treball a la teva empresa’ practicarem amb eines per a la gestió descentralitzada de projectes; descobrirem nous canals de negoci a ‘B2B: accedeix fàcilment a nous clients i proveïdors en els mercats electrònics’ i coneixerem el que cal saber sobre la legislació digital a ‘Aspectes legals d’Internet’

A ‘Escriu i crea contingut per a la web’ s’aprendrà les tècniques per comunicar de manera eficaç i retenir l’internauta en la web i a més s’han programat una àmplia selecció d’activitats sobre disseny web i edició de vídeo digital.

Totes les activitats del Cibernàrium són gratuïtes. Pots inscriure’t per Internet al web del Cibernàrium, i també per telèfon (93 291 76 10) o personalment al Cibernàrium (Parc Tecnològic Barcelona Nord. C/ Marie Curie s/n. Barcelona)

Font: lamalla.cat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: