L’STSI presenta el nou acord marc de serveis TIC a representants del COEIC, CatPL, CatEI i ASEITEC

Els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques del nou Acord marc de serveis TIC per als departaments de l’Administració de la Generalitat i per a les entitats participants en el sistema central d’adquisicions van ser publicats el passat 20 d’agost, obrint així el procediment de licitació de les empreses per acreditar-se com a proveïdores de serveis TIC a la Generalitat. Arran d’aquesta publicació, i per tal de resoldre els dubtes que puguin tenir els empresaris, l’STSI s’ha reunit amb representants del Col.legi Oficial d´Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEIC), l’Associació Catalana d’Empreses d’Informàtica (CatEi), l’Associació Catalana d’Empreses per al Programari Lliure (CatPL) i l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Telemàtica de Catalunya (ASEITEC).

L’acte ha estat presentat pel secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch; el vicedegà de relacions institucionals amb les empreses del COEIC, Domingo Olmos; el director general de la Societat de la Informació i membre del Consell Assessor del COEIC, Josuè Sallent i el director de l’Àrea de Qualitat, Seguretat i Relació amb Proveïdors del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, Tomàs Roy.

El nou acord busca potenciar el mercat de les petites i mitjanes empreses -d’entre 50 i 100 treballadors- especialitzades en el sector TIC permetent-les treballar per a la Generalitat de Catalunya per la seva qualitat, coneixement, experiència i excel·lència. D’aquest manera es vol impulsar el teixit empresarial TIC i la innovació, que és una característica del mercat català d’aquest sector. En total, s’acreditaran un màxim de 290 empreses que, en primera instància, hauran de demostrar solvència tècnica i financera. Després se’n valoraran els coneixements, la metodologia, la inversió en R+D+I i la seguretat. Les acreditacions tenen una validesa d’un any, després del qual es tornarà a convocar el procés d’acreditació.

L’acord, que vol incidir en la contractació de serveis TIC per valors d’entre 60.000 € i 2 milions d’euros, divideix els serveis a prestar en quatre grans lots, incorpora per primera vegada un lot de Consultoria TIC. D’altra banda, el lot de Serveis de Desenvolupament i Manteniment d’Aplicacions es diversifica en dues categories excloents segons les empreses vulguin optar a licitacions majors o menors a un import -200.000 euros en uns casos i 150.000 euros en d’altres.

Una altra novetat de l’Acord marc és la prohibició de subcontractar serveis en ofertes de fins a 200.000 euros. Per imports superiors, i en cas que sigui necessari, només estarà permès de subcontractar serveis a empreses que també estiguin acreditades i fins un màxim del 30% de l’import.

Font: Generalitat de Catalunya – Societat de la Informació

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: