Forum @asLAN Expo Barcelona CCIB

En aquesta V edició del Forum @asLAN Expo Barcelona, l’Associació @asLAN amb el suport d’empreses associades i institucions locals, entre aquestes el COEIC promotor de l’esdeveniment, inicia una nova etapa de creixement.

Entre les principals novetats que trobarà el visitant professional destaca el recinte triat per a la celebració: el Centri Convencions Internacional Barcelona. Situat en Av. Diagonal Mar està dotat de modernes infraestructures, que faran més còmoda la participació de visitants i expositors. El Forum es celebra els dies 28 i 29 d’Octubre.

Inscripció gratuita

Contactes i Coneixement. Transformar un repte en una oportunitat. Les xarxes i tecnologies convergents incideixen directament en la productivitat i competitivitat de qualsevol organització. El Forum @asLAN Expo Barcelona 2008 és l’escenari idoni en el qual adquirir els coneixements i establir els contactes professionals, per a afrontar nous temps en els quals les tecnologies es converteixen en claus estratègiques per a arribar a l’objectiu de qualsevol empresa o institució.

Innovació tecnològica. Conèixer les últimes tecnologies relacionades amb les xarxes: Xarxes de Nova Generació i nous entorns – Tendències en Aplicacions Convergents – Infraestructures i Virtualizació, Serveis Gestionats – Nous models, noves oportunitats – Mobilitat WiMax i 4G – Redefinint a l’Usuari Mòbil – Seguretat Global – eDNI i Gestió de la Identitat Digital…..

Més informació: @asLAN

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: