Només el 16% dels espanyols utilitzen el comerç electrònic per comprar

Només el 16 per cent dels espanyols són usuaris del comerç electrònic, enfront del 28 per cent de la mitjana europea, segons un estudi divulgat per la Cambra de Comerç de Madrid.

Tot i que a Espanya el negoci electrònic es va incrementar l’any passat en un 70 per cent i va generar un volum proper als 4.300 milions d’euros, en el país existeixen només 7 milions de persones que utilitzen el comerç interactiu, una mitjana molt inferior a l’europea.

Aquest informe també posa de manifest que, encara que Internet s’ha convertit en l’eina més eficaç i barata per a la promoció empresarial, la quantitat d’empreses que utilitzen aquesta tecnologia també segueix sent inferior a l’esperat. L’estudi cita com exemple el cas de la Comunitat de Madrid, on les petites empreses són les quals més haurien de recórrer a aquest mètode de promoció pels costos, i indica que el 8 per cent de les “microempreses” operen a través del comerç electrònic, mentre que únicament el 3 per cent exporta la seva producció mitjançant aquest sistema.

Font: La Vanguardia

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: