L’empresa digital i el talent

La Universitat Oberta de Catalunya i la Fundació Barcelona Digital, amb el suport d’ACC1Ó, 22@Barcelona i Red.es, tenen el plaer de convidar-te al Debat sobre l’Economia Digital:

L’empresa digital i el talent, o com reconèixer què necessitem en cada moment

Entrem en un moment clau de l’any. Per a la majoria d’empreses comença la recta final per aconseguir els objectius fixats i tancar pressupostos.

Coincideix amb una etapa important d’inici del curs acadèmic, la possible mobilitat dels professionals del mercat laboral i la lluita entre l’oferta i la demanda es fa més evident. I més, si tenim en compte que les empreses catalanes preveuen contractar a més de 20.000 professionals TIC en 2009 segons un estudi liderat per la FOBSIC.

Tot el que hem comentat té un fil conductor i és el talent, un recurs necessari a les empreses per assolir les fites, un valor que cal alimentar i fer crèixer amb la formació i sobretot que sigui adaptable a l’entorn canviant de la societat del coneixement.

Entendre les noves generacions, visionar què necessitarem en el futur i analitzar on trobem les principals dificultats seran motiu d’aquest debat.

Dia: 16 de setembre de 2008  
Hora:
09:00 – 12:00h
Lloc: Auditori del CaixaForum
Centre Social i Cultural de l’Obra Social ‘la Caixa’
(Av. Marqués de Comillas, 6-8 METRO PL. ESPANYA)

Assistència gratuïta, prèvia inscripció

Programa de l’acte:

09:00 – 09:30 Recepció d’assistents i cafè de benvinguda

09:30 – 11:30

Introducció i moderació – Sra. María Dolores Gonzalo Tomey, Coordinadora Gerència d’Educació de red.es – Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç

L’empresa digital a Barcelona: l’aposta pel capital humà – Sr. Lorenzo di Pietro, Director de Porta22 – Barcelona Activa Ajuntament de Barcelona

Acreditació de coneixements i competències en tecnologies de la informació i comunicació (ACTIC) – Sr. Josuè Sallent, Director General de la Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i membre del Consell Assessor del COEIC.

Un nou model d’universitat per formar talent i les competències dels professionals d’avui i del futur – Sr. Josep Ma Duart, Vicerector de formació contínua de la UOC

Cas pràctic: Ús de les eines socials com a variable d’atracció i retenció del talent – Sr. Gerard Vélez, Responsable d’e-learning de “la Caixa”

11:30 – 12:00 Debat entre ponents i preguntes del públic

Inscripcions: L’assistència és gratuïta. Aforament limitat a 300 persones. Les reserves es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció; complimentant el formulari

Més informació: Fundació Barcelona Digital

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: