Lancelona: Barcelona Lanparty

Lancelona és un esdeveniment que es realitza durant els dies 29, 30 i 31 d’Agost de 2008 en el Palau Sant Jordi i que proporcionarà als usuaris de les noves tecnologies, un espai en el qual podran compartir experiències alhora que gaudiran del seu contingut, participant, entre uns altres, en conferències, tallers, activitats i tornejos.

Al mateix temps, l’organització habilitarà un espai versàtil en el mateix recinte, en el qual, mitjançant diferents activitats, podran adquirir més coneixements quant a les noves tecnologies es refereix; també disposaran de tallers i cursos de diferents temàtiques culturals. Aquest projecte neix amb la idea de convertir-se en un referent d’aquest tipus de continguts, en la Comunitat Europea.

L’espai lan party es una zona de l’esdeveniment en la que només poden accedir els usuaris que hagin pagat una quota d’inscripció i s’hagin registrat. En aquesta zona es pot gaudir de connexió en xarxa, e Internet dins del recinte.

L’espai de divulgació tecnològica es composa de diverses zones que la organització habilita per donar a conèixer la cultura tecnològica amb diferents activitats. Val a dir que aquestes zones, són obertes al públic sense cap obligació d’estar inscrit en la zona Lan Party.

Adicionalmente una zona de ponències obertes, una zona de tallers especialitzada en l’aplicació de continguts tecnològics i altres activitats on diferents col·lectius organitzacions i/o empreses realitzaran demostracions. Les activitats poden ser des de un show amb els últims aparells tecnològics fins exposicions d’art multimèdia i creativitat.

Més informació: lancelona

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: