Diode obté l’etiqueta ecològica de la unió europea per a Visa Computers

Diode ha obtingut la distinció de l’Etiqueta Ecològica de la Unió Europea per als seus equips de Visa Computers, fabricats en la cadena de muntatge que aquesta marca té en el Parc Tecnològic de Cerdanyola del Vallés.

És la primera vegada que es concedeix l’etiqueta ecològica de la Unió Europea a ordinadors personals i per tant Diode és la primera i, de moment, única empresa a Europa que pot usar aquesta etiqueta en els seus equips.

L’etiqueta ecològica europea és una iniciativa per fomentar l’ús de productes respectuosos amb el medi ambient i amb un reduït impacte ambiental. Diode sempre ha apostat per respectar criteris com estalvi energètic, prolongació de la vida útil, soroll, recuperació i reciclat o informació i manera d’ocupació. L’obtenció de l’etiqueta ecològica marca una fita important i constituïx un al·licient més per reafirmar el compromís de Diode en la qualitat dels seus productes i el respecte cap al medi ambient.

Tot això converteix a Visa Computers en la millor opció disponible per als usuaris que valoren la qualitat i la seguretat de les dades i en l’única opció per a tots aquells als quals preocupa el medi ambient i el creixement sostenible.

Més informació: European Union Eco-label

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: