La congelació salarial no afecta als directors de TI

Enfront de la davallada generalitzada de les retribucions dels directius a nivell nacional, el director de TI està incrementat el seu salari encara que aquest depèn de la grandària de l’entitat per a la qual treballi.
Mentre que en les de menor grandària la retribució mitja es posiciona en els 55.691 euros anuals, en la mitjana ascendeix a 65.359 i en la gran a 86.469 euros. No obstant això, si es compara amb països com França o Itàlia, Espanya es posiciona com el qual ofereix uns salaris més baixos.

El càrrec amb més desnivell salarial és el de director de TI en el qual s’observa una diferència d’un 30% amb els salaris de França i fins a un 43% amb els d’Itàlia. La retribució salarial d’aquests professionals ha pujat en els últims mesos entre un 0,4% en la petita empresa i un 9,4% en les de major grandària a causa de “la forta demanda de professionals que s’ha produït enfront de l’escassa oferta existent. En els dos últims anys hi ha hagut una demanda d’enginyers de TI recent titulats de gairebé un 200% i només s’ha pogut cobrir un 40% de les ofertes laborals. “, comenta Javier de Diego, directiu de La Salle.

Per sectors, la Banca, Segurs i Energia són els quals ofereixen als seus directius de TI uns millors salaris, mentre que Comerç, Turisme i Transport són el que però paguen. Si s’atén a la categoria professional, ell informe destaca que el director de sistemes és el percep uns majors ingressos de mitjana anual (62.495 euros) seguit del responsable d’analistes de sistemes (34.945 euros) i l’analista cap (32.577 euros). En contraposició, els salaris més baixos són percebuts pel web màster (18.581 euros), el tècnic de sistemes de la informació (18.837 euros) i el web designer (19.278 euros).

Font: CIO España

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: