Els Enginyers informàtics amb la Unió Empresarial de l’Anoia

Signatura d’un conveni de col·laboració entre la Unió Empresarial de l’Anoia (http://www.uea.cat/) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica.

L’acord formal va ser signat entre el President de la UEA, el Sr. Ramon Felip i el Degà del COEIC, el Sr. Toni Rodríguez i va comptar amb la participació de la Secretaria General de la UEA, la Sra. Agnès Prats i un servidor, en Ramon Costa, membre de la Junta Directiva del Col·legi.

A partir de l’acord, s’estableix un reconeixement mutu dels serveis d’ambdues entitats per als socis de la UEA i els col·legiats del COEIC, la disponibilitat de poder incorporar articles de l’àmbit de les TIC, la Societat de la Informació,…, a la revista de l’Associació, i, el mes important, segurament, la constitució de la Comissió TIC de la UEA, que comptarà amb la coordinació per part de Ramon Costa i amb la participació de diferents col·legiats de la comarca i representants d’empreses de la UEA.

La signatura d’aquest conveni és un pas mes en les activitats i actuacions que el COEIC ha anat duent a terme a la comarca en els últims anys, de la mà dels qui han estat el seus Delegats Territorials, la participació en l’elaboració del Pla Director de Societat de la Informació d’Igualada, participació en les 5 edicions de la Universitat de Tardor d’Igualada i en diferents edicions de la Fira Virtual i Activa d’Igualada, organitzades, ambdues, per la Jove Cambra d’Igualada.

Amb la creació de la Comissió TIC, es pretèn disposar d’un nou instrument a la ciutat, des del que puguem reflexionar sobre la situació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, la Societat de la Informació i la seva aplicació tant a les empreses com al territori, i proposar i impulsar, des d’aquest marc, actuacions de treball en aquest sentit.

Posteriorment, i aprofitant la visita del Degà a la nostra ciutat, vam dur a terme una trobada-sopar amb alguns del col·legiats a la nostra ciutat, Igualada: el Lleonard del Río, el David Carballo, el Jaume Catarineu, i Ramon Costa, on vam repassar les diferents actuacions que el Col·legi està duent a terme a nivell nacional.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: