El 53% dels CIO no es senten realitzats amb la seva feina

Entre tots els tipus d’executius, els directors de TI tenen els menors nivells de satisfacció amb els seus treballs, segons un recent sondeig realitzat per la xarxa de contractació d’alt nivell ExecuNet.

Només el 53% dels 286 executius TI que van respondre al sondeig de ExecuNet es van manifestar satisfets amb les seves actuals tasques. El percentatge d’executius financers satisfets augmenta a un 68%, el més alt dels analitzats per ExecuNet, seguit del dels professionals de recursos humans (65%), de l’àrea de màrqueting (63%), dels directors generals (61%) i dels responsables de vendes (54%).

Dave Opton, fundador i CEO de ExecuNet, creu que els directors de TI són els executius menys satisfets per diversos motius. Entre els principals es troben la sensació d’impotència davant la impossibilitat de fer el que realment desitgen a causa de la debilitat actual de l’economia i a la reticència de les empreses a adoptar tecnologies realment innovadores. A més, Opton assenyala com una de les principals causes de frustració d’aquests professionals la naturalesa essencialment ingrata del seu treball. “En molts casos, els departaments de TI no gaudeixen del mateix respecte que altres funcions de negoci més tradicionals, com el marketing i les finances”, explica Opton.

Els resultats de la investigació de ExecuNet difereixen lleugerament d’altre estudi realitzat per Harvey Nash Executive Search sobre els nivells de satisfacció professional dels CIO. Segons l’anàlisi de Harvey Nash, el 79% dels líders TI corporatius consideren el seu treball satisfactori, i només un 21% se senten frustrats en els seus llocs de treball.

Font: CIO

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: