Microsoft Pre-Incubation Program

És el moment de crear la teva pròpia empresa de software!!!

Microsoft, Barcelona Activa i Osborne Clarke posen en marxa la iniciativa Microsoft Pre-Incubation Program d’acompanyament a persones emprenedores per a la creació i el creixement de noves empreses de software.

El “Microsoft Pre-Incubation Program” és un innovador programa que obre a la ciutat de Barcelona una nova línia en la creació d’empreses. L’objectiu és donar suport a la creació i al creixement de noves empreses de base tecnològica i amb visió global a la ciutat.

Aquesta iniciativa, la primera públic-privada en la creació d’empreses de la ciutat de Barcelona, neix de la mà de Barcelona Activa, l’agència de desenvolupament local de l’Ajuntament de Barcelona, i té com a socis Microsoft, referent mundial en el desenvolupament del software i Osborne Clarke, despatx d’advocats i economistes especialitzats en temes tecnològics.

Per a Carles Grau, director de Microsoft Catalunya, València i Balears, i membre del Consell Assessor del COEIC, el programa suposa un salt qualitatiu en l’impuls per a la creació d’empreses tecnològiques a Catalunya amb projecció internacional, en una especial conjuntura econòmica al nostre país.

Els emprenedors i emprenedores incloses en el Programa tindran un tutor pesonal des del primer dia i rebran formació pràctica per a l’elaboració del Pla d’empresa en les àrees de màrketing, econòmico-financera, de producció, jurídico-fiscal, organització i gestió. El Pre Incubation Program preveu també la organització de tallers per a desenvolupar les habilitats directives dels emprenedors, es facilitaran els contactes amb experts i es realitzaran visites a empreses TIC per a copçar la realitat del sector.

Per què es fa a Barcelona?

Perquè Barcelona és una ciutat de tradició emprenedora, rica en talent i que basa la innovació en les persones.

L’agència, caracteritzada per la seva capacitat d’anticipació als canvis, la proximitat i accessibilitat dels seus serveis i la seva visió global, coopera amb les diferents administracions i els principals agents de la ciutat per proporcionar als seus clients -persones innovadores amb idees de negoci, empreses en creixement i persones que volen progressar professionalment -els factors necessaris per al desenvolupament professional i empresarial amb qualitat i sentit de futur.

Així mateix, l’acció innovadora de l’agència aporta una valuosa contribució al desenvolupament cohesionat del territori, a l’expansió i enfortiment del teixit d’empreses de la ciutat i a la incorporació de la innovació a l’esfera empresarial.

Per tot això, Barcelona Activa és un referent consolidat a nivell local i mundial en l’àmbit del suport a la creació i creixement empresarial i en el foment de l’ocupació de qualitat.

Barcelona ja té un entorn que acompanya aquestes empreses que podran instal.lar-se al viver d’empreses de Barcelona Activa i podran rebre el suport de 22@Barcelona. En definitiva, Barcelona és l’entorn propici per a les empreses emprenedores vinculades a l’àmbit de la recerca, la innovació i la tecnologia.

Si vols està informat del programa, pre-inscriu-te al Microsoft Pre-Incubation Program.

Font: Barcelona Activa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: