II Jornada de Noves tecnologies i el tercer sector: Aprofitament Global de les Noves Tecnologies

El COEIC col.labora en aquesta jornada organitzada per La Fundació SISOSCAT que tindrà lloc el 29 de Maig a Cotxeres Palau Robert (Passeig de Gràcia 107).

SISOCAT té per objectiu promoure la Societat de la Informació, combatre el desequilibri social, la desigualtat d’oportunitats d’aquells col•lectius amb menys recursos econòmics, alhora que vetlla per la reutilització del material informàtic com ara els ordinadors, pantalles, impressores, scanners, i material electrònic en general. Això es fa gràcies a les donacions d’aquest tipus de material que fan les administracions públiques i les empreses que, un cop condicionades, són reutilitzades per entitats beneficiaries que treballen amb col•lectius de risc d’exclusió social degut a l’anomenada fractura digital.

La jornada va adreçada a les entitats del tercer sector que tenen entre els seus beneficiaris a col•lectius marginats o amb risc d’exclusió social, fonamentalment a Catalunya però també a altres indrets del planeta. Volem que les entitats del tercer sector puguin compartir experiències i aprendre del que fan d’altres a altres indrets de món. 

A la jornada es tracten temes important com l’educació, la gestió de residus, els serveis per al tercer sector i es presentaran experiències de projectes al tercer món.

Per confirmar l’assistència:
Sisoscat 93 459 28 86
e-mail: sisoscat@sisoscat.org
Web confirmació: www.sisoscat.org

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: