CTecno i Programari Lliure

Segons un estudi presentat recentment per Larry Augustin, fundador de Sourceforge i inversor en multitud de negocis basats en el model Open Source, a finals d’aquesta dècada s’està visualitzant com el mercat de companyies que treballen amb Open Source està evolucionant de forma molt comparable amb la situació que vivia la indústria de programari privatiu a mitjans de la dècada dels 90.

El món del programari ja ha canviat. Però el canvi més important que ha patit no és tecnològic, sinó organitzatiu, de model de negoci, de manera de col•laborar i compartir informació.

I aquest fet no és casual. El seu orígen no es troba en el programari, sinó en l’evolució de la pròpia societat, que ha passat de veure la televisió a compartir vídeos a You-Tube, de comprar enciclopèdies a editar la Wiki-Pedia, d’enviar cartes a crear postals electròniques personalitzades, etc.

El programari Open Source forma part d’aquesta evolució natural.

Per poder-nos aportar una visió experta sobre aquestes afirmacions, el Cercle Tecnològic de Catalunya us convida a l’acte que es celebrarà el proper dia 15 de maig de 2008 a les 19,30 hores, en el qual tindrem com a convidats:

Josué Sallent, Director General del Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i membre del Consell Assessor del COEIC
Lourdes Muñoz, Diputada al Congrés i especialista en noves tecnologies
Manel Sarasa, Conseller Delegat d’Openbravo

Que ens donaran la seva visió sobre la qüestió i els nous reptes de futur relacionats amb el programari Open Source i tot el que se’n deriva.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya, COEIC (http://www.coeic.org/).

L’acte es farà a l’Hotel AB Skipper : Av.Litoral 10, de Barcelona, al costat del Port Olímpic.

Per confirmar la vostra assistència podeu enviar un correu electrònic a secretaria@ctecno.net, al telèfon 93.300.80.38 o bé al FAX 93.309.03.33.

Més informació: http://www.ctecno.net

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: