Les empreses demanden directius amb perfils “tecnològics”

Bao & Partners ha realitzat un estudi en el qual posa de manifest el perfil més demandat per les empreses on la tecnologia és un element clau. El nou directiu ha de combinar la capacitat de gestió del talent amb els coneixements tecnològics.

La demanda de professionals tecnològics s’ha incrementat en tots els sectors on la implementació de les noves tecnologies és clau. Aquest és el cas dels mitjans de comunicacions, les empreses financeres i les de serveis. Aquestes entitats han hagut de modificar el perfil dels seus professionals i buscar personal que conti amb coneixements avançats en noves tecnologies.

Maribel Ferrero, managing director de la signa Bao & Partners, considera que “aquest canvi d’escenari suposa reptes per als nous directius obligant-los a redefinir les qualitats, nivell d’exigència professional i formació acadèmica dels seus equips. El que provocarà que en un futur sigui necessari potenciar la capacitat d’identificar millors professionals, de retenir talents per part de les empreses i de gestionar més eficaçment en períodes més curts”.

Per a Bao & Partners, la societat actual demanda directius amb perfils mixts que combinin la capacitat de gestió del talent amb els coneixements tecnològics. D’aquesta forma, haver de ser capaç d’identificar als competidors, saber el posicionament de la companyia en el mercat i conèixer les noves tendències. A més ha de saber implementar les noves tecnologies en la seva empresa, aprofitant els avantatges que oferix i com aplicar-les al negoci. Per altra banda, també ha de ser capaç de crear i liderar un equip de professionals d’alt rendiment complint els objectius i implementant la visió i aconseguir que cadascun dels professionals s’impliquin en el projecte i la seva aportació vagi més enllà de les funcions del seu lloc.

Per la seva banda, els directius consideren que l’ús de les noves tecnologies permet un major equilibri entre la vida professional i familiar.

Font: IDG

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: