Els CIO augmenten el seu pes en l’executiva de negoci

A mida que augmenta la importància del paper de la tecnologia dintre dels negocis, la gestió sènior de les empreses comença a reconèixer-la com peça central i imprescindible per a la innovació i la competitivitat.
En conseqüència, els CIO tendeixen a guanyar presència en els consells de direcció, segons The Center for CIO Leadership.

Aquesta organització ha realitzat, en col•laboració amb Harvard Business School i MIT Sloan Center for Information Systems Research (CISR) un sondeig online entre més de 175 CIO de tot el món, segons el qual, el 85% dels entrevistats creu que la tecnologia està transformant profundament les seves respectives indústries, encara que també que les seves companyies només estan aprofitant en part el potencial de tal transformació. En qualsevol cas, com a conseqüència del canvi, ha augmentat la quantitat de CIO que conten amb un lloc en el consell executiu i ocupen un paper actiu en les decisions estratègiques de negoci.

El 80% dels enquestats es sent un membre valorat de l’equip executiu d’alt nivell, mentre que un 69% assegura tenir una influència significativa en la presa de decisions estratègiques.

L’estudi també revela que les companyies en les quals els CIO ocupen un paper estratègic tendeixen a utilitzar més les TI com instrument d’innovar amb nous productes i serveis, com també a compartir la tecnologia a través de tota l’empresa de forma més eficient.

Les prioritats estratègiques dels CIO entrevistats en aquest sondeig inclouen la millora de les relacions amb els socis interns, el desenvolupament de talent TI, i l’extensió de la col•laboració a tots els nivells de les seves empreses.

Font: CIO

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: