6a Festibity, la gran festa de les TI a Catalunya

El dia 18 d’abril de 2008 es va celebrar a l’Hotel Hesperia Tower la 6a edició de la Festibity, la gran festa de les tecnologies de la informació (TI) de Catalunya, que enguany ha estat dedicada a analitzar el paper fonamental de les TI en l’esport d’alta competició. El COEIC va participar a la Festibity amb la presència de Antoni Rodriguez (Degà del COEIC), Alfons Rubio (Director Gerent del COEIC i entitats afins) i Domingo Olmos (Vicedegà de Relacions amb Empreses).

Esportistes i entrenadors, com Xesco Espar, Rafa Aguilar i Luís Doreste, van explicar la seva experiència i van coincidir en afirmar que les noves tecnologies aplicades a l’esport d’alta competició està significant un canvi substancial en el desenvolupament d’esports com ara la natació sincronitzada, el waterpolo, el handbol, la cursa Copa del Amèrica… i que amb aquestes tecnologies es persegueix millorar el procés d’entrenament per millorar en competició. En Josep Escoda, Cap de Tecnologia i Informàtica del CAR Sant Cugat, va presentar el nou projecte de pavelló, on hi hauran tots els elements tecnològics d’última generació que necessiten els entrenadors.

Per finalitzar la vetllada es van lliurar les mencions Festibity:

Menció FIB, com a reconeixement a una persona que hagi desenvolupat una tasca destacada en la vida de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, que va recaure en Pilar Conesa, que va ser la primera presidenta del Cercle Fiber i actualment lidera la informàtica municipal de la ciutat de Barcelona com a Gerent adjunt d’Organització i Sistemes d’Informació.

Menció Honorífica, que es lliura a una entitat que s’hagi distingit per una contribució a les TIC de forma significativa i que va ser per al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI).

Menció Iniciativa TIC, en reconeixement a una empresa que hagi destacat en els darrers anys en el camp de les TIC, i que es va atorgar a Localret per la seva contribució a que els ajuntaments millorin la seva gestió gràcies a les tecnologies de la informació a través d’eines, projectes i coneixements.

Menció Esport-TIC, es va lliurar a Luis Doreste, bicampió olímpic en vela, que és, a més, un excel·lent coneixedor de les TIC. Titulat de la FIB, va exercir com a professor a aquesta Facultat i, des de fa molts anys, és professor d’informàtica a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: