Office com a servei de suscripció

En un intent per ampliar els horitzons del seu suite de productivitat, Microsoft inicia les proves d’una versió de Office basada en subscripció.

La nova oferta no només suposa una alternativa a la compra del programari sinó que podria acabar amb la necessitat d’actualitzacions cada pocs anys. La dura competició de Google, Sun i uns altres ha dut a Microsoft a expandir la seva línia de programes de productivitat. La nova oferta, el nom de la qual en clau és Albany, ha arribat a la seva fase beta, segons ha anunciat Microsoft. Albany és la resposta a la creixent pressió en el mercat dels programes d’ofimàtica, que mai ha estat un negoci realment competitiu i que de segur acabarà beneficiant a l’usuari final.

Segons ha destacat Microsoft, els usuaris no semblen estar molt contents d’haver de gastar temps a haver d’instal·lar diferents tipus de programari, a més d’estar pendents d’aconseguir les versions més actuals. Així, la pròxima oferta de Microsoft elimina la necessitat de comprar i actualitzar. En el seu lloc l’usuari pagarà una quantitat mensual i sempre gaudirà d’últimes versions.

De moment no s’han esmentat preus de quotes però haurien de ser realment competitives si vol lluitar contra Golee Pass, per exemple, que es poden utilitzar de forma gratuïta i que, encara que en un primer moment va tenir el desavantatge d’obligar a l’usuari a estar connectat, és una mica en el que Golee està treballant i canviarà en breu.

Font: vnunet

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: