El 40% dels CIO consideren que les TI podrien aportar més valor

Els responsables de tecnologia desitgen millorar la forma que les TI suporten el negoci de les seves organitzacions, però molts consideren que sense una major implicació en la presa de decisions estratègiques al més alt nivell, resulta impossible aconseguir el seu objectiu d’afegir autèntic valor a l’empresa.

cio.jpg

Gairebé el 80% dels 125 CIO i directius de TI sènior entrevistats per Omniboss, divisió de Vanson Bourne, en una recent investigació opina que mancar de la suficient representació a nivell de consell directiu té un impacte negatiu directe sobre la seva capacitat per generar serveis TI, no només “bons”, sinó altament valuosos o “extraordinaris”.

En aquesta investigació, els “bons” serveis TI es defineixen com “el manteniment i la satisfacció dels requeriments quotidians amb un enfocament clarament reactiu en el que a canvis i resolució de necessitats es refereix”. En contrast, els serveis TI “extraordinaris” serien aquelles “sèries de processos operatius o/i de negoci estratègics que afegeixen valor a les bases de la competitivitat corporativa”.

L’estudi, portat a terme al gener de 2008 sota el patrocini del proveïdor internacional de serveis TI i productes de gestió Touchpaper, va revelar que el 40% dels entrevistats no creuen que els seus departaments TI estiguin realment generant serveis “extraordinaris”. A més, el 42% va declarar no participar en el procés de presa de decisions sobre els principals canvis organitzatius de les seves empreses fins arribat el moment de la implementació, o fins i tot més endavant. El 44% va assegurar que el departament TI no està representat a nivell de consell directiu.

Font: CIO España

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: