La inversió tecnològica creix però menys

En 2008, el mercat de les TI creixerà menys que en 2007. Les consultores ja van anticipar a final d’any aquesta desacceleració però ara l’accentuen, bàsicament pel temor a una possible recessió en el mercat dels EUA, primer consumidor mundial de TI del món.

pro.jpg

IDC rebaixa aquest creixement del 5,5% al 6% inicialment previst a un 5%. Forrester, que havia anticipat un augment del 9%, ho reduïx ara a un 6%, i assegura que els sectors més afectats seran els ordinadors de sobretaula, portàtils, servidors, i maquinari d’emmagatzematge, mentre que el programari i els serveis es veuran menys afectats. Altra consultora, Gartner, va més lluny al recomanar un pla de sis passos per “preparar la reducció de costos a la qual els departaments de TI tindran previsiblement que enfrontar-se a causa de l’actual situació econòmica”.

Un estudi de ChangeWave Research, citat per la revista CIO, confirma aquesta impressió i afirma que les empreses nord-americanes reduiran la seva despesa en TI en el segon trimestre. Sembla que les telecomunicacions no escaparan a aquesta tendència. Gartner, en un recent estudi publica que mentre en 2007 es van vendre un 16% més de terminals que en l’any anterior, en 2008 aquest creixement es limitarà a un 10%.

Font: e-business Center PwC&IESE

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: