Les empreses TIC contractaran més gent durant el 2008

Segons la Guía Salarial 2008 s’augmentarà la contractació de professionals TIC.

La consultora Hays, dedicada a la selecció de personal especialitzat, ha donat a conèixer els resultats de la Guia Salarial 2008, feta a partir de la visió de 15.000 professionals i empresaris, i que informa sobre els resultats més destacats de la realitat laboral d’Espanya.

42.jpg

L’estudi analitza les tendències salarials en diferents àrees de negoci, i pel que fa a les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) algunes de les conclusions de l’estudi han estat que degut a la dificultat de trobar professionals especialitzats en noves tecnologies, aproximadament el 75% de les companyies té previst augmentar la seva plantilla, així com que programadors i consultors d’ERP (sistemes de planificació de recursos empresarials) seran els perfils més buscats.

D’altra banda, es torna a constatar la importància dels beneficis no salarials per retenir el personal qualificat, com poden ser les perspectives de progrés o la satisfacció personal. A més cal tenir en compte les bonificacions en funció de l’actuació professional, que suposen ja un 40% del salari.

Font: Ajuntament de Barcelona

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: