Barcelona acollirà el HiT: una fira de la innovació i les TIC

Barcelona acollirà, el primer semestre del 2009, el Hothouse for Innovation and Technology: el HiT’09. Es tracta d’un nou format de congrés sobre innovació i tecnologia que inclourà conferències, exposicions comercials i inversors. L’objectiu és crear un entorn que faciliti i acceleri el creixement de projectes innovadors per convertir Barcelona, segons l’alcalde, Jordi Hereu, en “la capital de la innovació“. La iniciativa l’ha impulsat el Pla Estratègic Metropolità i té el suport de l’Ajuntament, la Generalitat, el govern espanyol, la Cambra de Comerç, les universitats i La Caixa.

innovationhit2.jpg

Durant quatre dies, el HiT Barcelona reunirà executius, investigadors i empreses per debatre sobre les tecnologies de la informacio i comunicació (TIC), tecnologies de la salut i tecnologies netes. Segons ha explicat el conseller d’Economia, Antoni Castells, durant els últims quatre anys Catalunya ha concentrat el 35% de les empreses de servei d’alta tecnologia i coneixement. Aquest sector suposa un 11,6% de l’ocupació i eleva les exportacions tecnològiques catalanes al 30% del conjunt de l’Estat.

Un dels eixos del HiT serà el Mercat de la Innovació: un punt de trobada entre els responsables de projectes innovadors i inversors, on es poden tancar acords per a futurs negocis. El pressupost d’aquest any és de 13.000 milions d’euros.

Font: 3cat24.cat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: