Postgrau Gestió Integral de l’Empresa amb Microsoft Dynamics a la Fundació UPC

L’empresa actual necessita una administració integrada, consistent i complerta de tots els seus recursos estratègics. Els sistemes ERP moderns, com les solucions Microsoft Dynamics, permeten abordar aquesta administració des d’una perspectiva moderna de gestió per processos de negoci i de decisions fonamentals en la informació rellevant proveïda pel sistema integrat. Els sistemes ERP, adequadament implantats, faciliten l’ús estratègic de la informació i dels processos, així com la concentració de les persones en innovació i creativitat empresarial.

msdyn.jpg

La Fundació UPC organitza aquest nou postgrau de Microsoft Dynamics, al qual poden accedir els col.legiats del COEIC en condicions especials (veure Programes de Formació la Fundació UPC). També S’ofereixen beques de 3.850 € (import total de la matrícula) per a la formació i certificació d’aquells estudiants que es vulguin presentar com a candidats per cursar el Postgrau en Gestió Integral de l’Empresa amb Microsoft Dynamics, el qual incorpora un esquema de certificació oficial Microsoft.

En aquest postgrau hi col.laboren diverses empreses líders de serveis informàtics que busquen professionals de la implantació i gestió d’aquesta eina. Tant és així, que els candidats seleccionats obtindran una beca complerta, un conveni de pràctiques amb l’empresa i clares possibilitats d’incorporació un cop finalitzat aquest període.

Informació General
Dates de realització: del 03/03/2008 al 03/07/2008
Horari: dilluns, dimarts, dijous i alguns divendres, de 18.30 a 21.30 hores.

Més informació:

Pilar Martínez 93 401 18 74
pilar.martinez-escoda@fundacio.upc.edu

http://www.fundacio.upc.edu/cursos/dynamics.php

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: