L’ocupació continua a l’alça en el sector tecnològic

Els directius confien en la salut del sector TIC. De fet, el 53% d’ells es mostren més optimistes que fa un any sobre les seves possibilitats, segons el Annual IT Confidence Survey publicat per Eurocom Worldwide a partir de 350 entrevistes realitzades a executius sènior de l’àmbit TIC.

strategicplanningcareerpath101a.jpg

L’estudi posa de manifest que es segueix creant ocupació en l’àmbit de les noves tecnologies i que el grau de confiança en el futur dels executius passa igualment per un bon moment. A pesar d’això, els nivells de confiança mostren un lleuger descens en els últims mesos, doncs durant 2007 van arribar el seu rècord, quan el 65% dels executius es van mostrar “molt optimistes”.

Una altra de les tendències reflectides en l’estudi de Eurocom Worldwide són les bones expectatives de cara a la creació d’ocupació en el sector, doncs el 68% dels executius enquestats van admetre tenir plans per a ampliar la plantilla en els departaments TIC durant aquest 2008, un 5% més que l’any passat. A més, només un 6% van admetre tenir plans de reducció de plantilla.

Font: vnunet

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: