Casa Orange

Quantes il·lusions caben a casa teva?
Amb motiu de la celebració a Barcelona d’una de les trobades mundials més importants sobre la tecnologia mòbil, la fira 3GSM, Orange vol crear un espai obert al públic general en el qual el ciutadà pugui conèixer i gaudir de les tecnologies més punteres en un entorn proper i gratuït.

b237_orange.jpg

L’objectiu és mostrar a la ciutadania l’experiència de gaudir d’aquestes tecnologies, dirigides al consum personal i als entorns de la llar i de l’empresa. Molts d’aquests serveis, en català i pensats per al ciutadà català, han estat desenvolupats gràcies a l’estreta col·laboració d’Orange amb la Generalitat.

En l’apartat d’empreses es presenten serveis com el Windows mobile en català, el caça logos, el caça anuncis o els codis 2D. La Casa Orange també inclou els avenços desenvolupats per l’operador en l’àmbit de l’e-administració -com la signatura digital o les pantalles per a ajuda ciutadana- i les diferents aplicacions d’e-salut -com el control remot de malalties cròniques. L’exposició es pot visitar gratuïtament als jardins del Palau Robert i estarà oberta al públic del 7 al 14 de febrer.

Més informació: http://www10.gencat.net/probert/catala/noticies/n96_expoorange.htm

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: