Trobada Sectorial Programari Lliure

Barcelona Activa organitza aquesta trobada sectorial sobre el Programari Lliure el 29 de Gener al Parc Tecnològic Barcelona Nord. Marie Curie, 8-14 de 16:00 a 18:00 hores.

Empreses usuàries, integradors i desenvolupadors de software es troben per debatre sobre el marc jurídic, les tendències, els reptes i les oportunitats de negoci que es poden esdevenir del software lliure.

787908.jpg

Continguts

Empreses i professionals es troben per ampliar informació i debatre sobre la situació actual del programari lliure versus al privatiu, reflexionar cap a on anem en aquest sentit, principals oportunitats i amenaces, analitzar diferents models de negoci d’èxit del programari lliure, i en definitiva generar debat i facilitar alhora que les empreses participants puguin identificar complementarietats entre elles i potencials oportunitats de negoci.

La trobada serà moderada per Juanjo Giménez, director general i soci fundador d’OpenTrends, una de les companyies líders a Catalunya en la implantació de solucions de programari lliure per empreses i administracions, i Vicedegà del COEIC.

Més informació: www.barcelonanetactiva.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: