Indra crearà 60 llocs de treball a Lleida

La multinacional de tecnologies de la informació Indra crearà 60 ocupacions a Lleida i acabarà l’any amb més de 150 treballadors en la seva fàbrica, va anunciar el director general de la companyia, Josep Maria Vilà, membre del Consell Assessor del COEIC, en una visita a la Universitat de Lleida per a la presentació d’un ratolí virtual que funciona amb moviments del cap en el desenvolupament del qual ha participat la seva companyia, la universitat i Adecco.

thumb1_josep_maria_vila_8860.jpg 

En la seva intervenció, Vilà va assegurar que la planta de Lleida és una de les quals millor funcionen a Espanya i que d’ella han sortit desenvolupaments i aplicacions per a companyies com el Banc Sabadell i Telefònica.

“A Lleida estem treballant des de fa dos anys en el Parc Científic i Alimentari de Gardeny. En aquests moments hem hagut d’ampliar per afrontar el creixement que estem tenint i ara estem en obres”, va explicar. El director general va assegurar també que l’any 2007 ha estat especial para Indra per la fusió de Azertia i Soluciona, i especialment ho ha estat per a Catalunya, on actualment treballen 2.600 persones.

Amb més de 23.000 professionals i clients en més de 80 països, la facturació provisional de Indra va arribar l’any passat 2.165 milions, i el seu benefici net 148 milions. Si es compleixen les seves previsions, la xifra de vendes creixerà en entre el 8% i el 10%.
El desenvolupament internacional continuarà sent un dels objectius estratègics i les vendes procedents del mercat exterior creixeran a major ritme que les del mercat nacional.

Vilà va xifrar en un 7% de la facturació els recursos que Indra dedica a innovar. “Tot el que sigui innovació ens atreu, ens sedueix a tots els professionals que treballem en Indra”, va argumentar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: