El mercat espanyol de serveis TIC guanya un 10% més

En un sector que actualment es troba en ple procés de consolidació, el mercat espanyol de serveis de TIC continua creixent fortament. Segons dades aportades per IDC, en el primer semestre de 2007 aquest mercat a Espanya ha crescut un 10,%.

business_menx.jpg

Si bé els 20 principals proveïdors han millorat els seus ràtios de creixement de mitjana un 12,3% pel que fa a l’any anterior. Han estat els serveis de gestió d’aplicacions i els d’implementació i suport de programari els quals han tirat del carro amb taxes superiors al 15%.

Els segueixen la consultoria tecnològica, els serveis BPO i els de outsourcing de xarxes i llocs de treball amb creixements del 13%.

En contraposició, han estat els mercats de consultoria de negoci i de serveis d’implantació i suport de maquinari els quals menys han crescut amb un 5%. No obstant això, segons IDC aquesta és una xifra molt superior a les registrades en altres països europeus.

En quant a proveïdors, Indra, després de la integració de Azertia i Soluziona, és la consultora número 1 a Espanya en termes d’ingressos per serveis purs de TI amb un 15% de quota de mercat i una facturació superior a 1.000 milions d’euros en 2007.

IBM i Accenture ocupen el segon i tercer lloc amb quotes superiors i properes al 10% respectivament. Els segueixen per ordre: HP, T-Systems, Atos Origin, Tecnocom (incloent Getronics), Telefònica, Everis, Cap Gemini, IECI, EDS, Fujitsu Services, Ibermática, IT Deusto (incloent Gesfor), BT, SIA, Unisys, SBS i COS.

Per mercats, IDC assenyala que són IBM i Accenture els quals dominen el segment del outsourcing, mentre que Indra i Accenture són els principals proveïdors en el mercat de projectes de consultoria i integració de sistemes. I en l’àrea de serveis de suport i formació destaquen HP i IBM.

Font: Computing

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: