Plans de continuïtat del negoci clau per la supervivència

Gartner suggereix que són massa les companyies que continuen sense prestar la suficient atenció a la recuperació de desastres i la continuïtat del negoci.

Poques empreses han implementat formalment un procés de continuïtat del negoci que consideri totes les amenaces a la continuïtat de les operacions i estableixi les capacitats necessàries per protegir de forma efectiva els interessos de les principals parts interessades, la reputació, la marca i les activitats de negoci.

business_continuity_ilustra.jpg

La gestió efectiva de la continuïtat del negoci no és només un factor decisiu per a reduir els efectes d’un desastre a l’assegurar que els processos crítics de negoci pateixen la mínima disrupció. També preveu la destrucció o dany a les propietats, reduïx els riscos personals i millora la imatge pública al demostrar un compromís amb els principis de ‘governance corporativa’.

Desenvolupar una anàlisi de l’impacte en el negoci (BIA) efectiu és el primer pas fonamental en l’elaboració d’un pla de continuïtat i un aspecte crucial de la preparació davant desastres. Els directors de TI necessiten anticipar, examinar i preparar-se per a possibles fallades en els components crítics de la infraestructura de la seva companyia que podrien tenir un impacte important en les seves operacions. Necessiten assegurar que les TI poden mantenir el negoci operatiu i també examinar com poden contribuir al programa de gestió de continuïtat del negoci, per exemple, habilitant nous canals de comunicació d’emergència quan els mètodes tradicionals fallen.

Font: Computing

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: