15 aniversari de Microsoft a Catalunya

Microsot porta 15 anys de servei, presència i desenvolupament de la Societat de la Informació a Catalunya.

msaniversari.jpg

El dia 28 de novembre al MACBA de Barcelona es va celebrar aquest esdeveniment amb una trobada amb les persones que han fet possible aquesta realitat, socis, clients, associacions i amics que, en general, han contribuit a l’evolució de la companyia durant els últims 15 anys.

1.400 empreses formen l’ecosistema de partners de Microsoft a Catalunya els quals generen uns 400 jocs de treball d’alta qualificació cada any.

L’acte va ser presidit per Carles Grau, Director General de Microsoft a Catalunya i membre del Consell Assessor del COEIC, i Rosa García que presideix la companyia. Tots dos varem recordar el fort compromís de Microsoft amb Catalunya des que va iniciar la seva activitat el 1992 tot coincidint amb el Joc Olímpics de Barcelona’92.

El COEIC va participar a l’esdeveniment amb la participació de Alfons Rubio – Director del COEIC, Iván Capo – Delegat per Microsoft del COEIC i Domingo Olmos – Vicedegà de Relacions amb Empreses.

A l’esdeveniment es va presentar el primer telèfon mòbil en català amb Windows Mobile, el HTC S710, fruit d’una estreta col·laboració amb Orange i HTC.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: