II Jornada de clústers urbans

El districte 22@ de la ciutat de Barcelona és alhora un projecte de renovació urbana i un nou model de ciutat que vol respondre els reptes de la societat del coneixement, apostant així decididament per la creació de 4 clústers fonamentals: MÈDIA, TIC, ENERGIA i TECNOLOGIES MÈDIQUES.

ii-jornada-clusters-amb-adreca-2.jpg

Per aquest motiu, el pròxim 7 de febrer de 2008 es celabra la II JORNADA DE CLÚSTERS URBANS. Per segon any consecutiu, juntament amb el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, la societat municipal 22@ de Barcelona vol que aquesta jornada sigui un moment per a la reflexió i l’aprofundiment en el model de clúster.

Durant la Sessió Plenària, presidida per Joan Trullén, secretari general d’Indústria del Govern espanyol, tindrem l’ocasió d’escoltar personalitats com Alfonso Vegara, Premi Jaume I 2007 en la categoria d’Urbanisme, Paisatge i Sostenibilitat, que ens parlarà de “ciutats creatives”; Jon Azua, exvicepresident del Govern del País Basc i president d’e-novating lab, que analitzarà el paper dels clústers davant del repte de la globalització; o Tom Cannon, president executiu d’Ideopolis Internacional, que abordarà un tema clau com és la captació de talents.

Trobareu adjunt el programa complet de la Jornada, que també podeu consultar a la pàgina web http://www.22barcelona.como/jornadadeclustersurbans També hi podreu consultar totes les ponències i les principals idees que es van abocar en la I Jornada de Clústers Urbans (http://www.22barcelona.com/content/view/354/752/lang,es/) del passat 8 de febrer de 2007.

NOTA: la Jornada és gratuïta i s’acceptaran les inscripcions per rigurós ordre d’arribada fins a cobrir l’aforament disponible.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: