2008: només el líders IT més forts sobreviuran

Els CIOs han arribat a un nivell sense precedents d’aportació i estabilitat en les seves empreses. Més CIOs que mai (41 per cent) reporten directament al CEO, els seus salaris estan en augment, i arriben en a una mitja de quatre anys i cinc mesos en les seves funcions.

cios.jpg

L’acceptació del CIO i el reconeixement de la seva importància estratègica en els comitès de direcció han creat nous reptes i oportunitats per als líders de TI. Les expectatives són més altes i les responsabilitats són més àmplies i més complexes. Però al mig d’aquestes complicacions, els CIOs representen un gran potencial de repercussió concreta i positiva en les seves organitzacions. Al fer-lo, augmenten les seves possibilitats de passar a nivell executiu posicions més enllà de les TIC.
Que ha de fer un CIO per a promocionar en 2008?
Gestió el departament de TI com un centre de pèrdues i guanys
Generar idees per al creixement del negoci i treballar amb els responsables de les unitats de negoci per a posar-les en pràctica
Resoldre els problemes de negoci. “Que altres executius es dirigeixin a vostè per a dedicar-se a temes i qüestions que no tenen gens que veure amb TI, perquè vostè és un bon solucionador de problemes”, diu Stephen Pickett, vicepresident i CIO de la companyia de serveis de transporti Penske.
En 2008, seguirem veient als CIOs moure’s cap a operacions de negoci, però també veurem a altres executius competint amb el rol del CIO. Haurà llocs de treball disponibles per als líders de TI, però aquests seran més difícil d’aconseguir. Només els CIOs forts sobreviuran en 2008.

Font: CIO

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: