Signatura de la Càtedra d’Empresa Everis de promoció de les TIC

La FIB conjuntament amb la ETSETB han signat una Càtedra d’Empresa amb Everis per a la innovació i la promoció dels estudis i les professions en l’àmbit de les TIC.

student_computer_class2.jpg

Aquesta Càtedra tindrà com objectiu principal conèixer la situació dels titulats TIC de la UPC, el seu nivell de satisfacció, les seves perspectives de futur i identificar aquelles competències formatives, tant transversals com específiques, més rellevants en la seva tasca professional. Els resultats d’aquest estudi es presentaran en un acte públic i serviran per ajustar els plans d’estudi de la FIB als requeriments de l’EEES.Entre altres actuacions, la Càtedra Everis finançarà quatre beques, dues de primera adjudicació i dues més de renovació, per estudiants del Màster TI que necessitin canviar de residència per cursar els estudis, concedirà tres premis als millors expedients de la fase selectiva i assegurarà la participació d’Everis en els actes propis de les associacions d’estudiants de la FIB.

Aquest és un acord de tres anys de durada que permetrà apropar la vida acadèmica de la FIB a les preocupacions i iniciatives empresarials del sector de les Tecnologies de la Informació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: