LaFarga.cat organitza la jornada “Programari lliure i empresa”

Un any més LaFarga.cat, l’espai d’idees i projectes de programari lliure de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, organitza una jornada que tindrà lloc el proper 18 de desembre al Palau Robert. En aquesta ocasió, la jornada va dirigida a les empreses del sector TIC de Catalunya i vol exposar les experiències d’empreses catalanes que basen el seu negoci en les aplicacions de codi lliure.

banner2007_0.gif

 La Jornada LaFarga.cat “Programari lliure i empresa” té un doble objectiu: exposar els models de negoci del programari lliure i explicar les polítiques que està impulsant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) de la Generalitat de Catalunya en aquest àmbit. Concretament, s’exposaran experiències d’empreses catalanes que basen el seu negoci en les aplicacions de codi lliure i s’explicaran models de transició cap al programari lliure. La jornada vol esdevenir un espai de debat i reflexió dirigit a totes les empreses del sector català de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Hi participen membres del COEIC i també del nostre Consell Assessor com Josep Figols (Sun Microsystems), Carles Grau (Microsoft) i Josuè Sallent (Generalitat de Catalunya).

Més informació, programa i inscripcions a http://www.lafarga.cat/jornada

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: