Els CIO confien en el seu MBA per a ascendir en l’escalafó empresarial

La publicació CIO a Estats Units ha preguntat a 936 directors de TI sobre la seva formació, ocupació i plans futurs i ha detectat que el 43% dels CIO amb MBA (Màster in Business Administration) es veu en altre camp fora de les tecnologies de la informació a mesura que progressa la seva carrera.

success4.jpg

Si considerem el total de la mostra, un 15% espera treballar en altre àmbit. Els llocs de director d’operacions (COO) o conseller delegat (CEO) són els més desitjats pels CIO graduats en MBA. El mercat de serveis financers és la indústria amb major proporció de CIO amb MBA, seguit pel sector de fabricació i educació.

Respecte al temps que duen ocupant les funcions de CIO, el 40% dels responsables TI amb MBA ocupa el lloc des de fa menys d’un any i el 47% des de fa dos. Només el 30% dels CIO amb més de 10 anys en el càrrec tenen un màster en gestió empresarial.

Per sexes, l’equació està bastant proporcionada: un 37% de les 126 féminas enquestades van dir tenir un MBA enfront del 34% dels 810 homes. Els homes i dones directors de TI amb doctorats també estan equiparats, amb un 6%.

Algunes de les respostes aportades en l’enquesta assenyalen un MBA per a un responsable de TI té el seu sentit si es pensa que gestiona pressuposts, necessita tenir experiència empresarial i gestionar les finances amb astúcia.

La majoria de les empreses no exigeixen als nous CIO que tinguin aquesta titulació, però moltes ho aprecien.

Font: CIO España

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: