Empitjora l’ús de les TIC a les empreses catalanes durant el 2006

El grau de penetració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l’àmbit de les empreses a Catalunya durant el 2006 ha empitjorat respecte a l’any anterior, malgrat mantenir-se sobre l’espanyol, segons un estudi de l’Associació d’Empreses d’Electrònica, Tecnologia de la Informació i Telecomunicacions a Espanya (AETIC) i la consultora Everis.

thumb1_tic_buena_5599.jpg

El Secretari de Telecomunicacions de la Generalitat, Jordi Bosch, ha dit a la presentació de l’estudi que aquest resultat reflecteix que la convergència que s’està donant entre els resultats d’ús de les TIC a Espanya i a Europa “no està sent acompanyada d’una millora a Catalunya”, cosa que obliga a “concentrar esforços per no perdre peu”.

En aquest sentit, Bosch ha subratllat que, en els 20 indicadors analitzats, Catalunya “supera la mitjana estatal en 18”. Però ha alertat que, en 13 d’aquests 18, els resultats “han empitjorat respecte a l’any anterior”.

D’aquesta manera, segons els indicadors, les empreses espanyoles han incrementat un 5,3% l’ús de les TIC l’any passat, mentre que a Catalunya l’increment ha estat del 5,49%. Tot i això, el 2005 els resultats catalans havien mostrat un creixement del 5,62%.

Font: Europa Press

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: