Microsoft i l’Ajuntament de Barcelona per al desenvolupament de la Societat de la Informació

Ambdues entitats han signat un nou acord pel qual es compormeten a portar a terme tot un seguit d’iniciatives per a desenvolupar la Societat del Coneixement en la Ciutat Condal.

L’Ajuntament de Barcelona i Microsoft Ibèrica han donat un pas més en el marc de col·laboració que ambdós mantenen gràcies a la signatura d’un nou acord, a través del com posen de manifest la seva aposta pel foment i desenvolupament de la Societat de la Informació.

cgrau2.jpg

Fa ja dos anys que la companyia va instal·lar noves oficines en la Ciutat Condal i va nomenar a Carles Grau director de Microsoft a Catalunya per a engegar una sèrie de projectes que han tingut com resultat, segons explica Grau, “la creació i impuls conjunt del Centre d’Innovació en productivitat a Manresa, en col·laboració de la Generalitat de Catalunya (a través del CIDEM) i el grup de patrons de la comarca del Bages”. Una iniciativa a la qual se li suma com destacat “el suport a la instal·lació de la ‘IFR Programari Factory Microsoft Dynamics’ en el Parc Tecnològic de Lleida, fonamental per a promoure la innovació en programari de gestió en col·laboració amb la Universitat i l’Ajuntament de Lleida”, afegix.

Ara, amb la signatura d’aquest conveni, es posa en ferm un nou marc d’iniciatives per a desenvolupar la Societat del Coneixement amb el qual es pretén “seguir treballant estretament amb el Consistori per a atreure a Barcelona projectes d’investigació d’èxit com els ja engegats amb la Universitat Pompeu Fabra i el Barcelona Supercomputing Center, amb Mateo Valero al capdavant. “Continuarem apostant per Barcelona com seu d’esdeveniments de rellevància mundial, com l’imminent TechEd; col·laborarem per a seguir fent del català una llengua d’àmplia difusió en l’àmbit de les noves tecnologies i Internet, com ja ho vam fer amb la campanya ‘Fes un clic al català‘ aquest mateix any; i donarem suport amb la nostra plataforma i coneixement tecnològic projectes que ajudin a l’Ajuntament a estar en primera línia de l’ús de les TIC en l’Administració Pública; com exemple l’interessant projecte de dotació de dispositius mòbils amb Windows Mobile en la Guàrdia Urbana, i aviat veurà la llum una iniciativa similar entre els empleats de les Inspeccions Tècniques” concreta Grau.

Microsoft i l’Ajuntament de Barcelona reafirmen el seu compromís per a consolidar i seguir potenciant les aules Connecta situades en els districtes de Sant Martí i Ciutat Vella (Raval) de la ciutat. Aquestes aules són part del projecte ‘Connecta Ara’, que Microsoft va engegar juntament amb Fundació Esplai i en el qual està invertint un milió d’euros a l’any per a formar a gairebé 200.000 persones en TIC. Amb tot, aquestes activitats de col·laboració reflectides en l’acord, en paraules de Grau, “suposen i van a suposar per a la ciutat de Barcelona la generació d’una activitat econòmica superior a 40 milions d’euros en aquest any”.

Font: www.redestelecom.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: