Nova edició dels premis Fundetec

Per tercer any consecutiu, Fundetec vol reconèixer les iniciatives impulsades per organitzacions sense ànim de lucre i per entitats públiques i privades que fomentin el desenvolupament de la Societat de la Informació i l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Espanya mitjançant els Premis Fundetec 2007.
Per això, ha obert la convocatòria d’aquests Premis, les bases dels quals i tota la informació per al lliurament de projectes es troba en la web de Fundetec.

fundetec.gif

Les entitats que desitgin presentar la seva candidatura als Premis Fundetec 2007 haurien de disposar de projectes la finalitat dels quals sigui reduir la bretxa digital existent a Espanya, i que hagin començat a executar-se a partir del 30 de juny de 2005, amb independència que ja hagin finalitzat o continuïn en període d’execució.
Mentre que en la seva última edició els premis es van centrar en projectes procedents d’entitats no lucratives i de l’Administració Pública, com novetat en aquesta tercera edició també es distingiran aquelles iniciatives dirigides a fomentar l’ús de les TIC entre les pimes, micropimes i autònoms i el col•lectiu de ciutadans tant d’entitats públiques com privades.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: